Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelerde

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu. Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise iki doğum gerçekleşti.

Sağlık Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 11:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
415 okunma
Google News

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yaralanan vatandaşlar ülke genelindeki hastanelere tedavi için getirildi.

Giresun’a ise tedavilerinin yapılması üzerine toplamda 336 depremzede getirildi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Giresun’a da depremzedeler getirildi.

Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi il genelindeki hastanelere tedavi için başvurdu. Başvuran yaralılardan 12’si yatarak tedavi görürken, 282’sine ise poliklinik hizmeti verildi.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Giresun’a gelen depremzedelerden Giresun il ve ilçelerinde bulunan 2’si özel olmak üzere 9 hastaneye 336 depremzedeye başvuruda bulunmuş bunlardan, 282’sine poliklinik hizmeti sunulurken, 12 hasta yatarak tedavi görmekte, 9 hasta ise tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Giresun Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise 2 doğum gerçekleştirilmiştir” denildi. 

 

Kaynak: Trt haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.