Piraziz Belediyesinden açıklama!

Piraziz Belediyesi son günlerde bazı sosyal medya hesaplarından yapılan haberlerle ilgili kendi hesaplarından açıklama yayınladı.

Piraziz Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 08:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2816 okunma
Google News
Piraziz Belediyesinden yapılan açıklama şu şekilde ;  " Piraziz Belediyesi Fındık Ticaretine mi Başladı? " adı altında yapılan bir haberle ilgili cevap verme gereği duyulmuştur.
Söz konusu haberde ki aracımız kira bedeli alınarak tahsis edilmiş olup yasalara ve mevzuata uygundur. Ayrıca bilinmesini isteriz ki ihtiyacı olupta Belediyemizin araç ve gereçlerinden yaralanamayan hiç bir vatandaşımız yoktur. Durumu olmayıp araç isteyen vatandaşlarımıza da yine tüm imkanlarımızla yardımcı olmaktayız. Düğün, cenaze ve öğrencilerimizin sosyal etkinlikleri gibi durumlarda Belediye araç filomuzda bulunan otobüslerle vatandaşlarımıza hizmet verirken, diğer işlerde de yine araç filomuzda bulunan makinalarımız ve araçlarımızla vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaktan hiç bir şekilde kaçınmayız.
Yapılan bu haberlerin amacının ve maksadının ne olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Piraziz Belediyesi olarak hiç bir vatandaşımıza ayrımcılık yapmadan eşit bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.