Kapalı Köy Yollarında Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Giresun’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 161 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Giresun Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 11:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
231 okunma
Google News

Giresun ve ilçelerinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için karla mücadele ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etti.

Yapılan çalışmalar sonucunda kapalı köy yollarından birçoğu gün içerisinde ulaşıma açılırken kar yağışının yoğun olarak devam ettiği İl Merkezinde (16), Bulancak ilçesinde (6), Çanakçı ilçesinde (10), Dereli ilçesinde (17), Doğankent ilçesinde (3), Espiye ilçesinde (20), Eynesil ilçesinde (9), Görele ilçesinde (37), Güce ilçesinde (1), Keşap ilçesinde (11), Tirebolu ilçesinde (19) ve Yağlıdere ilçesinde (12) olmak üzere toplam 161 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri mesai saati gözetmeksizin yol açma çalışmalarına devam etmektedir.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.